CaLipso Fit Studio

CALIPSO SUMMER BODY

CALIPSO SUMMER BODY


Wil jij deze zomer zelfverzekerd en fit in je bikini rondlopen? Dan zit je hier goed! Met dit plan willen we je onder andere bewust maken van een gezondere leefstijl. We gaan samen op zoek naar een betere balans tussen werk, privé, voeding en sport. Eet en sport 8 weken lang met ons mee, start in mei en straal vanaf juli! 

Herken jij je in de volgende situaties:

 

Wij gaan je helpen! Wat kun je van het Summer Body Plan verwachten:

 

 

Wij gaan je de eerste 8 weken begeleiden op het gebied van voeding en sport. Daarna heb je genoeg kennis opgedaan om zelf aan de slag te kunnen met je weekmenu's en om je eigen sportroutine te bepalen. Het Plan helpt je onder andere om doelen te stellen én te behalen. Je gaat je persoonlijke energie behoefte berekenen (dus hoeveel calorieën jij op een dag nodig hebt) en we leren je hoe je zelf dagmenu's kunt samenstellen met de juiste aantal calorieen. Je krijgt van ons een tig aantal gezonde, snelle, lekkere recepten, daarnaast kom je minimaal 3 keer per week bij ons sporten zodat je zowel thuis als bij CaLipso samen met ons gaat werken aan je gezonde en sportieve leefstijl. 

Voor een blijvend resultaat is gedragsverandering erg belangrijk. Wij helpen jou met het doorbreken van oude gewoontes en het vormen van nieuwe gewoontes. Maar… zoals het met alle handvatten is: het is aan jou om ze met beide handen aan te pakken en het in de praktijk te brengen.

Wij hebben onze groepslessen onder verdeeld in 3 categorieën: cardio, kracht en toning & flexibiliteit. Je volgt minimaal 3 groepslessen per week aansluitend op jouw persoonlijke doel. Je leest hier alles over in het Plan!

 


Startdatum: 30 april of 7 mei 2018! 

Kosten CALIPSO SUMMER BODY PLAN (inclusief een 8 weken onbeperkt sport abonnement) 

Niet leden: eenmalig €100,-

Leden met een PINK abonnement: eenmalig €45,-

Leden met een GOLD abonnement: eenmalig €40,-

Leden met een DIAMOND abonnement: eenmalig €30,-


 

 

Ik wil deelnemen aan het CaLipso Summer Body Plan